Vliegvakantie Puerto del Carmen

Vliegvakantie Puerto del Carmen

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 10 aanbieders
prijs al vanaf 299,-
Wij vergelijken
reisbureaus spanje

Vliegvakantie Puerto del Carmen

De populaire badplaats Puerto del Carmen is de grootste badplaats van het Canarische Eiland Lanzarote, middenin de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko. Toeristen uit alle windstreken weten het strandoord te vinden. De grootste attractie van Puerto del Carmen is het enorme strand. Het grootste en langste strand van Lanzarote. Hierdoor is er altijd volop ruimte op het strand. Bovendien is het strand zo uitgestrekt, dat waar je je ook in de stad bevindt, het strand altijd op loopafstand is. Naast het populaire strandleven heeft Puerto del Carmen een bruisend nachtleven dat doorgaat tot in de vroege uurtjes.  Barretjes, restaurant, clubs en terrassen vind je vooral aan de boulevard, hier kun je je avonden achtereen vermaken met een hapje en een drankje.

Vergelijk alle vliegvakanties naar Puerto del Carmen bij deze reisbureaus

Puerto del Carmen top 3

informatie

Waarom Puerto del Carmen?

  • Puerto del Carmen is de grootste badplaats van het Canarische Eiland Lanzarote
  • Genieten op de populaire stranden Playa Grande of Playa Blanca
  • Verblijf in een voordelig appartement of hotel

Puerto del Carmen - Informatie

stranden

Playa Grande en Playa de los Pocillos

De stranden van Puerto del Carmen zijn legendarisch, het zijn dan ook de meest uitgestrekte stranden van Lanzarote. Dit zorgt ervoor dat de stranden een enorme capaciteit hebben, hierdoor voelt het nooit vol. Het populairste strand van Puerto del Carmen is Playa Grande of Playa Blanca. Dit stuk strand ligt direct aan de bruisende boulevard waardoor je altijd een gezellig terrasje of barretje bij de hand hebt. Aan dit strand vind je dan ook de ligbedden, de parasols en indien nodig de windschermen. Playa de los Pocillos is een ander stuk strand bij Puerto del Carmen, dit strand is groter en rustiger.

hotels

Altijd op loopafstand van het strand

De ‘maximaal vier verdiepingen regel’ en het gebruik van witte verf heeft ervoor gezorgd dat de aanblik van Puerto del Carmen ondanks de vele hotels en appartementencomplexen toch aantrekkelijk blijft. Je zult er dan ook geen moeite mee hebben om accommodatie te vinden in Puerto del Carmen. Houd er rekening mee dat het nachtleven zich voornamelijk plaatsvindt aan de boulevard. Hier is het dan ook drukker en lawaaiiger dan iets verder landinwaarts. Waar je ook in de stad verblijft, je bevindt je altijd op loopafstand van het strand. Aan het Playa de los Pocillos ligt het ClubHotel Riu Paraiso Lanzarote Resort, het grootste hotel van Lanzarote.

activiteiten

Stranden en verse vis

De belangrijkste bezienswaardigheden van Puerto del Carmen zijn toch de drie grote stranden. Het Playa Grande, Playa de los Pocillos en het Playa de Matagorda. Op het laatste strand is het vooral voor vliegtuigspotters goed toeven. Naast de stranden heeft Puerto del Carmen nog een oud stuk stad dat zeker het bezoeken waard is. De oude haven is het meest authentieke deel van de stad. In de oude haven kun je de visafslag (Lonja) bezoeken en zien hoe de verse vis direct vanaf de boot verhandeld wordt. In de omliggende restaurants kun je dan ook genieten van de verse vis die overal op het menu staat.

Vliegvakantie tips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...