Vliegvakantie Corralejo

Vliegvakantie Corralejo

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 10 aanbieders
prijs al vanaf 399,-
Wij vergelijken
reisbureaus spanje

Vliegen naar Corralejo, dé badplaats van Fuerteventura

Dé badplaats van het Canarische Eiland Fuerteventura is Corralejo. Met zijn schitterende en familievriendelijke stranden en de afwisselende mogelijkheden rondom de stad, is het niet verwonderlijk dat Corralejo zo’n populaire vakantieplaats is geworden. Doordat Fuerteventura het hele jaar door een heerlijk klimaat heeft, is de plaats het hele jaar te bezoeken. Ben je uitgeluierd op het strand, dan zorgt de altijd aanwezige wind op het eiland ervoor dat je van harte lust kunt wind- of kitesurfen. Doordat de twee andere steden op het eiland meer geschikt zijn voor zonaanbidders en feestgangers is Corralejo rustiger en daarmee aantrekkelijk voor een breed publiek. Bovendien heeft de stad een mooi oud centrum met een aantrekkelijk aanbod aan restaurants en winkeltjes.

Vergelijk direct alle reisorganisaties met vliegvakanties naar Corralejo

Corralejo top 3

informatie

Waarom Corralejo?

  • Corralejo is dé badplaats van het Canarische Eiland Fuerteventura
  • Geniet van de heerlijke stranden
  • Corralejo is een rustige badplaats en heeft een oud centrum met heerlijke restaurantjes en winkeltjes

Corralejo - Informatie

stranden

De stranden van duingebied El Jable

De stranden van Corralejo zijn een van de belangrijkste redenen waarom het toerisme zich rondom deze stad zo goed ontwikkeld heeft. De prachtige lange zandstranden liggen direct aan de stad en zijn perfect bereikbaar. Daarnaast zijn ze  aantrekkelijk voor alle typen strandliefhebbers. Of je nu van languit zonnebaden met vriendinnen, spelen met het hele gezin of van meer inspannende strandactiviteiten houdt, op de stranden van Corralejo kan het allemaal. Bovendien liggen de stranden van Corralejo aan het begin van het beroemde en beschermde duingebied El Jable. Dit duingebied is een van de grootste toeristentrekkers van Fuerteventura en zeker de moeite van het bezoeken waard.

hotels

Overnachten in het autovrije centrum

Door zijn ligging trekt Corralejo een breed publiek. Niet alleen de feest- en zonliefhebbers, maar ook stelletjes op huwelijksreis, families of de actievere bezoeker zoeken een accommodatie in de stad. Hotels, appartementen en andere typen accommodatie vind je in Corralejo dan ook volop. Denk naast overnachten in een van de grotere ketenhotels bijvoorbeeld ook eens aan een overnachtingsplek in het oude – autovrije – centrum van de stad. Hier vind je de gezellige restaurantjes, pleintjes en straatjes van de stad. Als je op zoekt bent naar meer rust dan kun je er ook over denken om net buiten de stad te zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid.

activiteiten

Winkelen en watersporten

Doordat de stad Corralejo aan de rand van het beschermde duingebied El Jable ligt, is een bezoek aan dit bijzondere gebied een voor de hand liggende optie tijdens een bezoek aan Corralejo. Ook de stad zelf heeft echter verschillende aantrekkelijke activiteiten. In de eerste plaats breng je natuurlijk meerdere malen een bezoek aan het schitterende strand van de stad. Daarnaast kun je in Corralejo heerlijk winkelen. Je vindt hier niet alleen standaard toeristische winkels, maar je kunt hier ook perfect terecht voor de kleinere boetiekjes met meer exclusieve spulletjes. Ook heerlijk eten is een belangrijke activiteit voor de inwoners van Corralejo. Bezoek hiervoor eens het oude centrum met kleine straatjes en heerlijke terrassen.

Vliegvakantie tips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...