Vliegvakantie Blanes

Vliegvakantie Blanes

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 10 aanbieders
prijs al vanaf €149,-
Wij vergelijken
reisbureaus spanje

Een sfeervolle badplaats aan de Costa Brava

Blanes is een badplaats aan de Spaanse Costa Brava en staat bekend om het nieuwe en oude stadsdeel. In het oude stadsdeel vindt u gezellige terrasjes, historische gebouwen en een wat rustigere omgeving. Het nieuwe stadsdeel is vooral op jongeren ingericht. Hier bevinden zich de grootste discotheken van Blanes en jaarlijks trekken er duizenden Nederlandse jongeren naar Blanes om in de gezellige badplaats te feesten.

Vergelijk alle reisbureaus met vliegvakanties naar Blanes

Blanes top 3

informatie

Waarom Blanes?

  • Heerlijk genieten op een van de mooie stranden van Blanes
  • Ontdek het oude centrum van de populaire badplaats
  • De bruisende badplaats biedt jong en oud een heerlijk verblijf!

Combineer Blanes met een bezoek aan Barcelona
Tijdens jouw vakantie naar Blanes kun je genieten van een heerlijk strand, een gezellige boulevard, een ruime keuze aan zowel goedkope als dure appartementen/hotels, gezellige terrasjes en voldoende mogelijkheden om je te vermaken. Dus ben je het zonnen een dagje zat? Breng dan een bezoek aan wereldstad Barcelona! Want tijdens jouw vliegvakantie naar Blanes kan je dit makkelijk combineren omdat de stad slechts een uurtje met de trein reizen van Blanes ligt.

Kortom: Een vliegvakantie naar Blanes betekent zon, genieten, gezelligheid en nog veel meer! Vliegvakantie-Spanje.nl heeft voor jou alle vliegvakantie aanbieders naar Blanes geselecteerd. Hierdoor kun je op een eerlijke en onafhankelijke manier alle aanbieders handmatig vergelijken. Je komt hierdoor verzekert bij jouw ideale vakantie naar Blanes uit! Namens Vliegvakantie-Spanje.nl wensen we jou veel plezier bij het uit zoeken van jouw reis!

Vliegvakantie tips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...