Kras Reizen

Wij vergelijken
reisbureaus spanje

Een ervaren reisbureau met vliegvakanties naar alle bestemmingen in Spanje!
Kras reizen is een groot reisbureau wat al jaren bestaat, de meeste mensen kennen dit bedrijf zeker van naam. Eigenlijk hoort u zelden wat negatiefs over dit bureau en dat is natuurlijk een goed teken.

De voordelen van Kras
Het is een groot en betrouwbaar reisbureau en het bestaat al 90 jaar. Bovendien is Kras aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de SGR en de ANVR. Het aanbood is groot en er zijn diverse partners waar ze mee samenwerken om uit te kiezen. Dit zijn twee grote pluspunten, betrouwbaarheid en keuze.

De Spaanse bestemmingen
Er zijn ruim 140 vakanties naar Spanje beschikbaar via dit reisbureau, u zult dus vast wel iets naar wens vinden. U kunt bijvoorbeeld naar het prachtige Barcelona voor een stedentrip. Of brengt u liever een bezoek aan het historische Madrid? Een welverdiende all inclusive zonvakantie behoort ook tot de mogelijkheden, zo kunt u naar het zonnige Alicante. Nog even lekker weg in de winter, dat kan natuurlijk ook. De Canarische eilanden zijn hier de perfecte bestemming voor.

Handige reistips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...