Stip reizen

Wij vergelijken
reisbureaus spanje

Goedkope vliegvakanties vind je bij Stip Reizen!
Stip Reizen is een reisorganisatie, die u vele reizen kunt aanbieden. De reisbestemmingen zijn wereldwijd en zeer gemakkelijk te boeken via internet. De reizen zijn niet duur en de accommodaties zijn van goede kwaliteit.

De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dit betekent dat u erop kunt rekenen dat het een betrouwbare reisorganisatie is. Mocht u toch problemen krijgen, worden deze snel en zonder extra kosten voor u opgelost.

Stip Reizen heeft veel reizen naar Spanje. Wilt u bijvoorbeeld een jongerenvakantie boeken? Dan kunt u naar “Arcadio appartementen” gaan, dichtbij het strand en de uitgaansgelegenheden. Als u na een dagje winkelen terugkomt, kunt u bijkomen in het prachtige zwembad.

Voor een familievakantie kunt u naar Ibersol Son Caliu Mar gaan. Het ligt aan het strand en de boulevard en het familiehotel heeft een animatieprogramma voor de jonge kinderen. Wilt u een rustige vakantie ver van de drukke centra, dan kunt u terecht in Primasol Cala d’Or Gardens. Dit vakantiecomplex ligt direct aan het strand, maar u heeft niet de drukte van de uitgaansgebieden. Dit is heerlijk voor de mensen, die van rust houden.

Handige reistips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...