De Jong Intra Vakanties

Wij vergelijken
reisbureaus spanje

De Jong Intra neemt u mee naar het zonnige Spanje
De Jong Intra biedt voor iedereen een passende vakantie aan. Of u nu alleen op reis gaat, of een heel gezelschap meeneemt, het team van de Jong Intra staat altijd 24 uur per dag voor u klaar. U kunt een reis maken met begeleiding maar ook zonder. U kunt kiezen voor een verre reis, of een reis dichtbij. Ook kunt een reis zoeken wat past bij uw gewenste vervoersmiddelen, zoals een bus, auto of fietsvakantie.

Natuurlijk snapt de Jong Intra, dat u veilig op reis wilt. Daarom voldoen de aangeboden reizen plus de informatie erover aan de normen van de ANVR. Ook vallen de reizen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het calamiteitenfonds.

De Jong Intra biedt ook vliegreizen naar Spanje aan. De vliegreizen starten bij een luchthaven in Nederland, maar vliegen vanuit Duitsland of België behoort ook tot de opties. Spanje heeft veel luchthavens wat het reizen erg gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u vaak een auto huren bij het vliegveld.

Qua bestemmingen valt er veel te kiezen, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zonvakantie, maar u kunt ook kunst en cultuur proeven in de grote steden. Bestemmingen in Spanje zijn o.a. Madrid, Sevilla, Andalusië, Costa Brava en Malaga.

Handige reistips & deals

madrid

Een rondreis naar Spanje, wat moet je zien?

Spanje is een uitstekende bestemming voor een rondreis. Het land heeft prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende we...

vakantiehuizen

Vakantiewoningen Spanje

Spanje is een zeer geliefd land voor het huren van een vakantiewoning. Ieder jaar worden er zowel in de winter als in de zomer veel vakantiehuizen gehuurd door ...